Mål och Visioner

Bordtennisklubben i Oskarshamn ska vara en förening som arbetar med följande ledord som grund:

Bredd – Elit – Gemenskap

Klubben ska verka för att öka bordtennisintresset i kommunen och arbeta för att det finns verksamhet för olika grupper; ungdom bredd och elit, vuxna aktiva, motionärer och pensionärer.

Ungdomsverksamheten ska vara en viktig del och har betydelse för klubbens utveckling och framtid.

Samarbete och god gemenskap ska främjas inom klubbens alla verksamheter och mellan de olika grupperna.

Målsättning tillsammans med följande punkter ska vara ett stöd för klubbens medlemmar och styrelse att gå mot samma mål:

·        Stor vikt ska läggas på god gemenskap.

·        Ungdomars bordtennisintresse ska uppmuntras och ges goda förutsättningar för utveckling både gällande träning och tävling.

·         Ett aktivt och gemsamt arbete behövs för att rekrytera och behålla tränare och ledare.

·        Vi ska arbeta för ett ökat föräldraengagemang.

·        Inför varje säsong ska resultatmål i någon form sättas upp för respektive lag eller grupp och sedan även följas upp.

·        Det är alla medlemmars ansvar att klubben har en bra verksamhet med god och positiv stämning.

Uppdaterad: 07 SEP 2010 10:46 Skribent: Thomas Jörnling

OBTK's Sponsorer